Ce este horoscopul ?

Tot timpul mi-am pus întrebarea ce este de fapt horoscopul și cum funcționează. M-am documentat dar tot nu îmi sunt clare multe aspecte. De unde și cum au luat naștere a este predicții astrologicesi cum s-a făcut legătura că aceste predicții sunt într-o oarecare măsură adevărate.

Chiar dacă nu se cunoaște cu exactitate această știință a astrelor și cum ne influențează ele în viața de zi cu zi, oamenii totuși cred în horoscop și au impresia că planetele le influențează viața sau că aceste predicții pot anticipa anumite evenimente care urmează să se petreacă în viețile lor.

Eu unul nu cred în horoscop, pur și simplu nu pot crede în ceva care nu are nici o logică sau dacă dă impresia că are logică, nu se poate demonstra nimic științific. Oamenii cred în horoscop, dar 99% dintre ei nici măcar nu au idee ce este de fapt.

Mă amuză când aud discuții legate horoscop și despre cat de convinși sunt unii că le influențează viața, ba chiar au senzația că vor câștiga bani sau vor avea nu știu ce succes. Însă mă amuz și mai tare când văd că cei care fac aceste predicții astrologice se contrazic, adică undeva scrie că ai noroc și în altă parte contrariul.

Voi credeți în horoscop ? Credeți că astrele pot influența evenimentele din viață?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x