Ce am face fără acces la internet și TV?

Stau și mă întreb uneori ce am face noi oamenii dacă nu am avea acces la internet sau dacă am avea acces restricționat și condiționat la informații, câteva ore pe zi ca pe timpul lui nea’ Nicu.

Oare ce activități ar avea cei care stau acum non-stop pe internet sau cei care fac bani din așa ceva ?… probabil lumea ar arata cu totul altfel, mulți dintre noi am avea mai mult timp pentru noi,pentru familie, pentru ceea ce contează de fapt în viață. Oare în perioada comunistă era mai bine când nu era acces la informații și nu se făcea atâta tam tam pentru orice ?…oamenii erau mai fericiți?…probabil că da.

Acest scenariu comunist nu ar avea cum să devină realitate în zilele noastre, poate doar dacă ar apărea nea’ Nicu de nicăieri sau ne-ar invada Rusia că și la ei e o cenzură și o manipulare a populației de zici că nu e adevărat.

Accesul la informații este util pentru cei ce pot înțelege informațiile și pentru cei care pot distinge binele de rău… în rest informațiile interpretate greșit pot duce la haos total…nu îmi iese din minte situația de acum câteva luni cu prețul carburanților, totul a devenit un adevărat haos în câteva ore la nivel național cu orașe blocate, benzinării…etc…și parcă nu îmi vine să cred cat de proastă e lumea și cât de ușor poate fi manipulată.

Totuși nu îmi pot imagina cum ar arata lumea cu acces limitat la internet și TV sau la alte surse de informare…voi cum credeți că ar fi dacă într-o zi ne-am trezi cu astfel de limite ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x