Ce ai face dacă rețelele de socializare ar fi cu plată?

Ieri Alexandru Ionuț via mystreet7.com a lăsat un comentariu interesant pe blog la postarea legată de abonamentele lunare pentru Facebook și Instagram care vor intra în vigoare din noiembrie. Comentariul lui m-a pus puțin pe gânduri, citez:

AlexJe:

Mi-ar fi plăcut să bage abonamente ca să îți poți accesa conturile de social media. Așa poate o mare parte dintre noi ne-am recupera viața adevărată. Aș fi primul care renunță cu bucurie în suflet.

Oare câți dintre noi ar renunța la conturile de social media dacă acestea ar fi cu plată? Eu zic că prea puțini ar renunța, cred că oamenii ar fi dispuși să plătească fie o taxă lunară sau anuală pentru accesarea rețelelor de socializare. Pentru mulți utilizarea lor face parte din rutina zilnică, unii chiar le utilizează în exces, nu își mai văd viața fără ele.

Eu personal nu cred că aș renunța la conturile de social media dacă acesta ar fi contra cost. Ce este drept, nu îmi petrec prea mult timp utilizând Facebook, Instagram, TikTok sau altele, dar nici nu aș vrea să renunț la ele. Nu sunt genul de persoană care își petrece majoritatea timpului pe rețelele de socializare, nu le utilizez în exces, drept urmare nici nu îmi afectează viața reală cu abosult nimic.

Voi o să renunțați la conturile de social media dacă vor fi impuse anumite tarife pentru utilizarea lor ? Utilizați rețelele de socializare în exces?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x