Cazare normală sau all inclusive ?

Tot vine perioada concediilor și evident toți ne facem rezervări în locațiile dorite. Majoritatea aleg ofertele all inclusive deoarece au impresia că ies în câștig, însă realitatea este cu totul alta

Ofertele all inclusive sunt mai mult pentru cei care nu vor să își bată capul când vine vorba de mâncare, însă și prețurile sunt pe măsură. Mă uit la diferite oferte și văd prețui de 5000-6000 lei pentru 4-5 zile, totuși mi se par exagerate chiar dacă ai totul inclus.

Sunt de părere că dacă alegi doar casarea fără alte servicii și mânaci la restaurantele din zonă nu ajungi nici la jumătate din prețul pachetului all inclusive. Totuși aceste pachete all inclusive nu sunt în favoarea turiștilor,asta e clar și am impresia că doar românii aleg aceste servicii.

Pe lângă asta la serviciile all inclusive ai un program bine stabilit când vine vorba de mâncare și mie asta nu prea îmi place. În schimb îmi place când merg în concediu să aleg restaurantele unde să mănânc și mai ales perioada din zi, adică să nu mi se impună anumite ore pentru a lua masa.

Tot timpul când am fost in concediu am ales serviciile de cazare normale și am ieșit mult mai ieftin decât dacă aș fi ales all inclusive.

Voi ce preferați când vine vorba de concediu?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x