Cazare la SmartApart în Budapesta

Am ales să plec câteva zile în Budapesta să vizitez cât mai mult din acest loc superb , dar despre asta voi posta în articolele următoare. Astăzi vreau să vorbesc despre cazarea pe care am ales-o. Am ales de pe Booking cazare la SmartApart pentru că vroiam un loc unde să fie și mașina în siguranță, pentru că în Budapesta dacă vrei să vizitezi te deplasezi cu mijloace de transport. Totul a decurs super interesant, până la urmă de-asta se și numește Smart Apart… pentru că totul este bazat pe tehnologie.

În ziua când am ajuns, am primit codurile de acces pentru cameră și parcare, a fost necesar să instalez și aplicația SmartApart care este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS. Pentru contul din aplicația mi-au trimis ei o parolă ca să mă pot loga.

Când am ajuns la locație am introdus codul pentru parcare, s-a deschis ușa liftului…am coborât mașina și am ales locul specificat de către ei. La cameră la fel, am utilizat codul de acces, practic nu am interacționat cu nici o persoană. Îmi place mult locația, camerele sunt foarte curate și moderne, nu te deranjează nimeni, poți chema pentru curățenie direct din aplicație, poți să îți setezi ce temperatură vrei în cameră, puteți să vă gătiți…s.a.m.d. pentru checkin și checkout nu trebuie să interacționezi cu nimeni. Este foarte faină ideea mai ales pentru turiștii care nu știu limba de exemplu… aceștia nu trebuie să interacționeze cu personalul locației.

La intrarea au și o cafenea unde se prepară o cafea genială, chiar mi-a plăcut și nu este deloc scumpă. Recomand locația, trebuie să menționez că parcarea se plătește separat și costă 5 euro pe zi, un preț excelent în comparație cu prețurile parcărilor private din Budapesta care ajung și la 30 de euro pe zi.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x