Cât va mai dura pandemia ?

Cred că aceasta este întrebarea care se află pe buzele tuturor…cât va mai dura pandemia?…însă nu cred că poate spune nimeni cu exactitate.

Totuși nu înțeleg de ce in momentul când scade numărul infectărilor, autoritățile renunță la restricții o perioadă, apoi când crește din nou numărul infectărilor, restricțiile sunt din nou introduse. Totuși cred că la mijloc este și un joc politic, altfel nu îmi explic.

Probabil dacă vom continua tot așa, pandemia va dura la nesfârșit, atât timp cât restricțiile sunt relaxate o perioadă de exemplu vara sau iarna, cazurile de covid 19 vor crește în perioada imediat următoare, cred că autoritățile trebuie să gestioneze altfel pandemia.

De asemenea numărul vaccinărilor nu este mare în România și din cauza circului politic, e normal ca oamenii să nu aibă încredere atât timp cât cei care fac regulile, tocmai ei nu le respectă. Pe de altă parte trebuie să luăm în calcul și dezinformarea în masă prin intermediul internetului, că doar vedem zilnic de la inceputul pandemiei cum unii aruncă informații false și totuși sunt lăsați să vorbească. eu cred că nu vom scăpa prea curând de această pandemie care a pus țara pe butuci, nu că nu ar fi fost ea pusă și înainte.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x