Cât ai,atât cheltui

Eu am observat că indiferent cât de mare ar fi salariul cuiva, la un moment dat tot nu ii ajung banii…de ce ?…pentru că începe să își cumpere tot felul de lucruri chiar dacă sunt inutile sau nu le folosește vreodată.

Eu așa cred, indiferent de cât de mare are cineva salariul tot nu este îndeajuns…când aveam salariu minim pe economie îl cheltuiam, la salariu mediu la fel, la un salariu mare același lucru și am observat asta la majoritatea persoanelor, nu doar în cazul meu.

Cu cât avem bani mai multi, cu atât suntem tentați să cheltuim mai mult pe diferite lucruri. Chiar dacă înaintăm în vârstă, asta nu ne face mai chibzuiți, personal când merg la cumpărături, iau lucruri de care probabil nu mă folosesc, pur simplu am asta în sânge.

Vouă vi se întâmplă treaba asta ?… să cumpărați lucruri de care nu vă folosiți…sau cu cât aveți salariul mai mare să cheltuiți mai mult ?

Evident fac și economii ca să am o siguranță în caz de ceva, dar când vine vorba de tocat bani sunt primul și cică femeile sunt cheltuitoare… la mine e invers…eu cheltui,ea e chibzuită când vine vorba de gestionarea banilor.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x