Căști cu fir sau bluetooth ?

Suntem în era tehnologiei, iar căștile au devenit un accesoriu destul de important, le utilizăm oriunde atât pentru muzică cât și pentru apeluri.

Dar oare care sunt cele mai potrivite căști cele cu fir sau bluetooth? Eu le prefer pe cele bluetooth chiar dacă au și anumite dezavantaje spre deosebire de cele clasice. Un dezavantaj ar fi bateria care se descarcă în câteva ore și evident să zicem ca dezavantaj este și prețul.

Dacă cu câteva zeci de lei îți poți lua căști cu fir care să se audă acceptabil, pentru cele bluetooth trebuie sa plătești câteva sute de lei că să ai o calitate a sunetului și o autonomie decentă. În general căștile bluetooth care au prețuri peste 200 lei sunt și calitative.

De ce le prefer pe cele cu bluetooth ? Pentru că sunt mult mai comode, le bagi în urechi și cam atât, bine , mai trebuie sa te asiguri că sunt și încărcate, pe când cele cu fir devin incomode mai ales iarna când ești îmbrăcat gros și se agață cablul peste tot, plus că tot timpul pățesc sa se întrerupă cablul când îmi e lumea mai dragă.

Voi ce tip de căști preferați și de ce ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x