Care este cel mai bun browser?

Subiectul ăsta legat de browsere este unul destul de delicat, fiecare dintre noi căutăm să le utilizăm pe cele mai sigure, sau pe cele care ne păstreze datele confidențiale și singure…însă oare care este cel mai bun browser atât pentru Android cât și pentru Windows sau Linux?

Eu am câteva aplicații pe care le-am folosit de-a lungul timpului, atât pe Android cât și pe Windows sau Linux. Într-un final m-am rezumat la două dintre ele însă haideți să vedem titlurile.

Dintre cele enumerate mai sus am rămas la Google Chrome și DuckDuckGo și nu pentru că celelalte nu sunt ok, sau nu sunt sigure. Pur și simplu îmi plac cum se mișcă și cum stau la capitolul securitate și confidențialitate. Nu o să stau să scriu despre fiecare aplicație în parte deoarece este destul de mult de scris și nu vreau să vă plictisesc cu un articol interminabil pe care probabil nu o să îl parcurgă nimeni până la final. În schimb vă voi pune linkuri pentru fiecare, acolo o să găsiți toate informațiile necesare, inclusiv le puteți downloada.

Evident sunt mult mai multe aplicații de tip browser însă eu prefer să le utilizeze doar pe cele cunoscute. Din punctul meu de vedere este un avantaj să utilizăm browserele cunoscut deoarece acestea sunt testate, iar când apar erori sau breșe de securitate sunt rezolvate rapid de către dezvoltatori. De asemenea cele mai cunoscute browsere sunt sunt optimizate permanent astfel încât să ofere o experiență plăcută utilizatorilor.

Browserele mai puțin cunoscute nu îmi inspiră încredere, când vine vorba de confidențialitate și securitatea informațiilor, deci slabe șanse să le utilizez vreodată. În concluzie cred că cel mai bun și cel mai sigur browser este Google Chrome fără îndoială. În schimb mi-a plăcut foarte mult și Safari când utilizăm produsele celor de la Apple și acesta este foarte bine pus la punct, poate chiar mai bine decât Google Chrome.

Voi ce browsere utilizați și ce caracteristici trebuie să aibă aplicațiile? Preferați să le utilizați pe cele cunoscute sau pe cele mai puțin cunoscute?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x