Cardurile Visa de la BRD pe Google Pay

De două zile cardurile Visa de la BRD se pot adăuga în aplicația Google Pay , pe mine chiar mă bucură această modificare deoarece Google Pay este disponibil și la noi in Romania cam de două luni, însă posesorii cardurilor Visa nu le puteau adăuga. Cei de la bancă ofereau suport doar pentru cardurile Mastercard și Maestro.

Nu știu detalii dacă la celelalte bănci se pot adăuga toate tipurile de carduri, dar la BRD se pot adăuga toate timpurile acum .

Că să utilizați Google Pay, descărcați aplicația din magazin play și urmați pașii pentru adăugare card care sunt foarte simplii, va sunt cerute câteva date ale cardului. De asemenea cardurile de la BRD pot fi înrolate în Google Pay și din aplicația You BRD pe care o găști la fel în magazin play.

După adăugarea cardului în aplicația Google Pay puteți face plăți direct cu telefonul la comercianții care oferă suport contactless ,de asemenea trebuie să precizez că trebui să dețineți un telefon compatibil cu astfel de plăți. Telefonul trebuie să aibă funcția NFC ( Near Filed Communication) și evident trebuie activată in momentul când doriți să faceți o plată.

Trebuie însă să aveți grijă deoarece sunt persoane care exploatează unele vulnerabilități ale acestor sisteme de plată direc cu telefonul și puteți rămâne fara bani în cont. Că și sfat instalați un antivirus pe smartphone și nu uitați funcția NFC activă.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x