Camera de bord este utilă?

Cum în ziua de astăzi este tot mai haotic traficul și este valabil pentru orice oraș, sunt de părere că o cameră de bord este foarte utilă în cazul în care avem un eveniment neplăcut. Pe piață sunt numeroase modele însă nu sunt toate de calitate sau nu au funcțiile specificate de producători.

Sunt de părere că majoritatea dispozitivelor care au preturi de peste 180 lei sunt calitative în special de la firme cum sunt Xiaomi, Navitel, Sony.  Aceste firme enumerate au prețuri cât de cât decente, acum nu trebuie să cumpărați cine știe ce cameră de bord, trebuie una care să filmeze decent atât pe timp de zi cât și pe noapte sau în condiții de vizibilitate redusă.

Modele cum spuneam sunt multe, însă eu le recomand pe cele duble care filmează în față și spate deoarece sunt de mai mare ajutor în cazul unui accident, dar dacă nu vreți să va complicați cu montatul, puteți alegea una normală care se poate încărca la brichetă.

Eu unul când achiziționez o astfel de cameră mă uit la câteva detalii zic eu destul de importante, în primul rând să filmeze Full HD, unghiul de vizualizare să fie cât mai mare, să beneficieze de night vision,să aibă funcția de loop recording adică să steargă fișierele vechi astfel încât să nu se umple niciodată cardul de memorie sau să nu fiți nevoiți să stergeți mereu înregistrările video.

În concluzie o cameră de bord este foarte utilă, vă poate scoate din multe situații neplăcute cum ar fi accidente sau alte incidente care au loc în trafic, iar părerea mea este că în momentul când vă hotărâți să faceți o astfel de achiziție să nu vă zgârciți la bani.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x