Call of Duty : Vanguard

Veste cat se poate de bună pentru iubitorii seriei Call of Duty, noul titlul al seriei va fi lansat pe data de 5 noiembrie, deja încărcările pentru console a început astfel încât cei care au achiziționat jocul să îl poată juca din 5 noiembrie.

Schimbări sun multe mai ales la nivel de grafică, care va fi foarte realistă, dar mai vine cu o noutate legat de spațiul necesar pentru instalare care va fi cu 30 % mai mic decât versiunea precedentă. Probabil spațiul va creste ulterior datorită actualizărilor dar tot nu va ajunge că predecesorul lui la 200 GB .

Probabil acesta este cel mai așteptat FPS al momentului și sunt sigur că fanii nu vor fi dezamăgiți, eu unul nu pot spune că sunt un fac al acestui tip de jocuri, însă sunt curios ce grafică va avea și bineînțeles vreau să văd puțin și gameplay-ul, chiar daca nu sunt un fan am așteptări mari din partea celor de la Activision .

Cum spuneam preîncărcările pe console au început încă de pe 28 octombrie iar pentru PC din 2 noiembrie, rămâne să vedem ce poate acest joc și dacă se ridică la așteptările fanilor.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x