Calendarul advent o idee de cadou inedită

Se apropie perioada sărbătorilor și toți suntem în căutarea cadoului perfect. În ultimii ani am observat că tot mai multe firme vând calendare adevent în special firmele de produse cosmetice și îngrijire dar și firmele producătoare de dulciuri.

În general fiecare calendar conține 24 de produse frumos ambalate…de ce toate conțin 24 de surprize nu știu sa vă spun exact poate că are legătură cu zilele până la Crăciun adică din 1 până în 24 Decembrie…cam asta ar fi explicația logică. Calendarul advent este un cadou inedit din punctul meu de vedere, mai ales când ești în pană de idei, cum se întâmplă de multe ori, mai ales în cazul nostru, al bărbaților.

Prețurile însă sunt și ele pe măsură în special cele care conțin produse cosmetice sar de 250 de lei și pot ajunge la câteva sute, cele care conțin dulciuri sunt mult mai ieftine undeva la 20-50 de lei. Prețurile menționate de mine sunt evident orientative, acestea fiind influențate de brand în special.

Am găsit un astfel de calendar advent destinat exclusiv bărbaților, nu puteam să fim noi discriminați. Acest calendar advent nu este cu produse cosmetice cum credeți voi, ci cu bere. La fel și el conține 24 de sticle de bere artizanală de diferite sortimente, iar prețul este de 450 lei și se poate comanda de pe thebeerinstitute.ro…chiar dacă are un preț destul de mare eu zic că este o idee de cadou genială, mai ales dacă ști că persoana este băutoare de bere.

În concluzie aceste calendare adevent sunt cadourile perfecte, originale cu care îi putem surprinde pe cei dragi, cel puțin asta e părerea mea. Voi ce părere aveți?… reprezintă o idee bună de cadou?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x