Câinii din rasele agresive

Câinii din rasele agresive și-au câștigat statul de ucigași din cauza oamenilor, chiar dacă aceste animale au în gena lor instinctul de a ucide sau de a ataca, omul este un factor important în dezvoltarea acestor instincte.

Eu pot sa vă spun că nu sunt chiar așa cum vorbește lumea, într-adevăr sunt agresivi in momentul când le este încălcat teritoriul, că orice alt animal atacă. Însă daca nu îl înveți să fie agresiv să atace oameni sau alte animale sunt perfecți că animale de companie.

Eu am un exemplar din rasa Amstaff și nu l-am învățat să fie agresiv aboslut de loc, nu am avut nici un fel de problemă cu el până acum. Este al doilea exemplar pe care îl cresc și nu am văzut până acum să aibă tendința de a ataca.

Oamenii din păcate folosesc aceste rase pentru lupte în majoritatea cazurilor, tocmai din acest motiv au o reputație proastă și nu sunt privite cu ochi buni. Deci cum spuneam mai sus omul influențează foarte mult comportamentul animalelor de companie.

Mie unul îmi plac foarte mult aceste rase, sunt foarte loiale și complexe aceste exemplare plus că nu sunt sensibili și nu au nevoie de condiții speciale. Singurul lucru care trebuie făcut în plus este înregistrarea la poliție, altfel amenzile sunt foarte mari. Eu am fost oprit de câteva ori de poliție pe stradă și mi s-au cerut documente care să ateste înregistrarea câinelui…deci clar dacă doriți un astfel de câine sau aveți deja unul, trebuie neapărat să citiți legislația că sa nu aveți probleme.

Vouă vă plac rasele de câini agresivi? Dacă da ce rasă?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x