Cafeaua cumpărată vs cafeaua făcută acasă

Sunt un mare băutor de cafea, nu pot să îmi încep ziua fără o doză de cafea bună. Înainte obișnuiam să îmi cumpăr cafeaua de la benzinării, dar în ultimul timp mă tot loveam de unele chestii neplăcute…ba nu erau pahare, ba nu erau capace…când erau pahare, erau capacele prea mari sau prea mici și tot așa.

Așa că m-am hotărât să îmi iau cafea pentru muncă de acasă, avantajele sunt multe chiar și gustul este mai bun…o să facă un review despre esperessorul Philips pe care îl folosesc. Nu pot spune că cea de la benzinării nu este bună, ba chiar este excelentă, însă economisesc orarecum câțiva bănuți că la benzinării este undeva la 6,5 lei nici nu știu câți mililitrii , parcă 50 ml.

O adevărată provocare a fost însă sa găsesc un termos așa cum îmi doream eu, adică cât mai mic…am încercat pe la multe magazine, însă surpriză… majoritatea au la vânzare doar termosuri mari de minim 0,5 l. Nici de pe internet nu am vrut să cumpăr, îmi place să văd eu produsul, să pun mâna pe el să văd cum se închide… cât timp ține băutura caldă și etc.

Până la urmă am găsit unul potrivit la Kitchen Shop de 0,2 ml, perfect pentru ceea ce am eu nevoie, nici nu cred că este nevoie de o cantitate mai mare de cafea… că doar câtă cafea poți bea pe zi?…200 ml încă e prea multă.

Am pus și un link direct, se poate comanda de pe site, însă eu l-am cumpărat din magazin la prețul de 79 lei, își merită fiecare bănuț, este mic,ușor de întreținut și ține băutura caldă 6 ore, de asemenea materialul din care este făcut este de calitate. Eu unul chiar sunt încântat de el, sper să fie și fiabil pentru o perioadă cât mai lungă de timp, fiabil în sensul să nu înceapă să curgă pe la garnitură.

Voi cum preferați cafeaua la servici , cumpărată sau făcută acasă ?…ce recipiente folosiți pentru transport?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x