Brad de Crăciun artificial sau natural?

Că tot se apropie sezonul brazilor de Crăciun vreau sa vorbesc puțin despre ei mai ales că am văzut deja în magazine că au apărut brazii artificiali. Când eram copil ai mei cumpărau brad de Crăciun natural, ce e mai frumos decât să simți mirosul de brad în casă în preajma sărbătorilor?… Când simți miros de cetină, parcă trăiești altfel Crăciunul, dar atunci erau altele vremuri, sărbătorile aveau farmecul lor. În ziua de astăzi obiceiurile încep ușor să dispară, iar Crăciunul își pierde farmecul cu trecerea timpului.

Ambele variante au avantaje și dezavantaje, brazi naturali se usucă destul de repede și fac destulă mizerie în casă, de asemenea trebuie să cumpărăm cate unul în fiecare an și asta implică anumite costuri. Am văzut că acum e moda cu brazii naturali la ghiveci dar nici aceștia nu trăiesc prea mult timp…până la urmă un brad nu are ce să caute într-un ghiveci.

Brazii de Crăciun artificiali sunt mult mai practici chiar dacă nu oferă acea mireasmă specifică sărbătorilor, însă aceștia nu se usucă și pot fi utilizați mulți ani la rând. Și eu unul de ani buni, prefer bradul artificial, mi se pare mult mai practic, plus de asta implică și costuri mult mai mici. Evident ca și în cazul brazilor naturali și cei artificiali au prețurile în funcție de dimensiuni. Dar știți cum sunt comercianții, când se apropie sărbătorile, umflă prețurile, tocmai din acest motiv bradul artificial mi se pare cea mai bună alegere. De asemenea și statisticile arată că brazii artificiali devin mai populari decât cei naturali, până la urmă economisești bani, timp , nu mai trebuie să umbli de nebun să alegi bradul natural perfect.

Care credeți că este cea mai bună variantă? Voi ce preferați bradul natural sau artificial?

0 0 votes
Article Rating

Salut 👋
Mă bucur că îmi citești blogul.

Abonează-te la newsletter pentru a primi lunar cele mai interesante articole.

Nu fac spam! Citește politica mea de confidențialitate pentru mai multe informații.

Copia n-are valoare !

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x