Blogul poate fi accesat și prin stefan-blog.ro

Exact cum spune și titlul, începând de astăzi acest blog poate fi accesat și prin adresa www.stefan-blog.ro, mai exact noul domeniu este redirecționat către www.stefan-blog.eu

Aș fi putut să fac blogul să fie accesat pe ambele domenii prin Domain Alias însă asta ar fi afectat indexarea, deoarece motoarele de căutare ar fi văzut conținutul duplicat și ar fi penalizat site-ul. Oricum această metodă afectează optimizarea SEO așa că noul domeniu va fi doar redirecționat către cel principal.

Plus de asta, pe platforma WordPress este puțin mai complicat să setezi un domeniu alias deoarece este nevoie și de un plugin cum ar fi Domain Mapping System poate mai sunt și altele însă eu doar pe aceasta îl știu. Cert este că fără acest plugin WordPress nu poate fi accesat prin mai multe domenii.

Am ales să achiziționez domeniul stefan-blog.ro deoarece încă mai sunt persoane care scriu adresele în browser și mulți mi-au spus că încurcă .eu cu .ro sau din obișnuință tastează direct .ro așa că acum nu vor mai avea probleme cu accesarea blog-ului…chiar și eu mai scriam câteodată greșit când lăsăm comentarii pe anumite blog-uri.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x