Blaze a fost adăugat în Jetpack

Din 8 martie de cand au anunțat cei de la Jetpack că vor elimina statisticile din aplicația WordPress, am trecut și eu la noua aplicație care mi se pare identifică cu aplicația WordPress…adică nu văd nimic diferit ca funcții, nici măcar ca interfață.

Astăzi când am deschis aplicația am observat că au adaugă serviciul de promovare a conținutului numit Blaze. Evident promovarea este contra cost și nu se poate plăti mai puțin de 5 dolari pe zi, perioada minimă este de 1 zi. Aplicația promite să aducă trafic suplimentar în urma promovării articolelor dorite. Nu am testat încă având în vedere că articolele de pe blog sunt scrise în limba română…nu văd ce audiență vor avea peste hotare. Evident creșterea traficului va fi doar în perioada plătită.

Platforma Blaze promite zeci de mii de vizitatori pe zi, dacă le plătești de exemplu 15 dolari pe zi. Totuși nu cred că ajută prea mult această promovare având în vedere că acel trafic va fi doar atât timp cât plătești…după nu cred că vor fi vizitatori care vor mai reveni vreodată pe site, mai ales vizitatorii străini.

Totuși nu îmi este clar cu stabilirea bugetului și ce impact are suma pe care doresc să o folosesc. Nu înțeleg diferența dacă aleg promovare pentru 5 zile și selectez 5 dolari pe zi sau, aleg promovare pe 5 zile și aleg suma de 50 de dolari. Nu am văzut nicăieri informații legate de acest aspect. Adică mă gândesc că trebuie să fie o diferență în funcție de buget, altfel nu văd de ce ar alege cineva suma mai mare de 5 dolari.

Voi a-ți utilizat sau intenționați să utilizați platforma pentru promovarea conținutului numită Blaze? Se merită utilizarea acestei aplicații pentru promovare?

Eu o văd mai degrabă o cheltuială inutilă.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x