Blackout în Europa

De câteva zile circulă un zvon pe internet cum că în Europa va rămâne fără curent electric între 1 zi și o săptămână, toate astea din cauza unor defecțiuni la rețele care sunt interconectate.

Eu unul nu cred că se va întâmpla acest lucru, deoarece fără curent electric practic s-ar opri totul în loc iar asta va avea consecințe dezastruoase. Gândiți-vă cum ar fi să nu avem curent electric timp de o săptămână, ar fi haos în adevăratul sens al cuvântului, totul ar fi blocat, noi oamenii la fel am fi blocați deoarece 90,% din activități se bazează pe energie electrică, magazinele probabil ar fi devastate, industriile din toate domeniile ar fi blocate, internetul va fi oprit și multe alte efecte vor avea loc.

Chiar și câteva ore daca Europa se rămâne fără curent electric ar avea un efect dezastruos atât pentru oameni cât și pentru economii. Totuși austriecii își pregătesc populația pentru un astfel de blackout care cică ar venii cât de curând, ii îndemână pe oamenii să își cumpere apă,radiouri cu baterii, mâncare la conserve, să aibă rezervoarele pline la mașini, să își cumpere surse de lumină portabilă cum ar fi lanterne, becuri pe baterii, generatoare .

Totuși cred că austriecii au luat-o prea în serios, sau poate că știu ei mai multe decât știm noi și poate chiar va avea loc un astfel de eveniment catastrofal și zic catastrofal deoarece mai este și contextul pandemiei care a zdruncinat din temelii economia la nivel global. Totuși e greu de crezut că este posibil ca un continent să rămână fără energie electrică 1 zi sau chiar 1 săptămână.

5 1 vote
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x