Blackberry revine în 2021

După cum am observat Blackberry a dispărut de pe piață de ceva vreme, dar producătorii promit că vor reveni în acest an cu un nou terminal 5G. Au fost fel de fel de zvonuri dar încă nu este nimic concret sau poate nu am găsit eu informații clare cu privire la o dată oficială de lansare.

Tot ce știu este că smartphone-ul va purta numele Blackberry Passport 2 5G. Predecesorul lui adică Blackberry Passport lansat în 2014 a avut succes destul de mare datorită designului și dotărilor de la aceea vreme.

Momentan nu sunt informații clare despre configurație sau data exactă a lansării, tot ce pot sa spun este că am fost acum câțiva ani utilizator al serviciilor Blackberry. Am rămas plăcut surprins de funcționarea acestor telefoane cu tastatura qwerty fizică, iar la capitolul securitate sunt mult peste orice alt sistem existent la ora actuală.

Eu unul aștept cu nerăbdare că Blackberry să revină pe piață deoarece calitatea produselor este incomparabilă cu a altor producători din domeniu, de asemenea îmi plac foarte mult telefoanele cu tastatura qwerty fizică. Noul telefon probabil va rula Android 11 sau 12 și promite o mulțime de funcții avansate, în momentul când vor fi disponibile mai multe detalii le voi posta, până atunci puteți urmări un video cu noul Passport 2.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x