Black Friday la cărți

Știu că suntem în era digitală și cam tot conținutul este în online acum , inclusiv cărțile. Însă eu unul nu sunt amator de cărți online și bănuiesc că nici voi…ce e mai plăcut decât să citești și să ai cartea în mână?…în online cititul unei cărți parcă nu are nici un farmec. Am încercat să citesc o carte în aplicația de cărți de la Google însă nu am fost atras de acest mod de citit…așa că după câteva minute am lăsat-o baltă.

Prefer să cumpăr cărți de la diferite librării,și tot urmăresc în această perioadă oferte, să văd care librărie are cele mai bune prețuri. Îmi pare rău că au pierdut teren cărțile în ochii oamenilor, dar încă lupta cu online-ul nu este pierdută, încă sunt foarte multi pasionați de lectură care cumpără cărți,care participă la târguri de carte ș.a.m.d. Eu unul când citesc o carte îmi place să dau pagină, cu pagină, să simt mirosul ăla specific cărților… ăsta e tot farmecul… îmi place „să savurez” cartea.

Indiferent cât de bună e cartea , dacă nu o ai în mână când o citești, parcă la final nu ești la fel de entuziasmat. Cum vă ziceam mai sus , în perioada asta a reducerilor caut tot felul de librarii, așa am dat de librăria online Books-Express de la care îmi voi comanda câteva cărți în perioada următoare. Librăria online va avea reduceri de până la 70 % în perioada 11-13 noiembrie, va fi un fel de Black Friday al cărților.

La reducere cică vor intra absolut toate articolele existente pe site, asta e bine deoarece pe mine mă interesează cel mai mult romanele polițiste și am câteva titluri pe care vreau să le am cât mai curând posibil. Intenționez să cumpăr The Patient, My Husbad’s Murder , To Hunt a Killer…par destul de interesante aceste titluri și dacă tot vor fi la reducere de ce să nu le cumpăr, oricum intenționam să le citesc, deoarece acest gen de cărți sunt pe placul meu.

În magazinul online cărțile sunt foarte bine organizate pe categorii, astfel încât sunt foarte ușor de identificat și la fel de ușor de comandat, îmi place cum au realizat site-ul. Până la urmă cărțile mi se par și cadouri foarte inspirate mai ales că vin curând sărbătorile, așa că dacă sunteți pasionați de lectură sau vreți să faceți un cadou inspirat cuiva drag puteți comanda cu încredere de la librăria online Books-Express.ro .

Voi sunteți pasionați de lectură? Dacă da de unde comandați cărțile?…sau preferați să mergeți în librării?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x