Bitdefender Mobile Security

O altă soluție completă pentru protecția dispozitivelor este Bitdefender Mobile Security, și evident scriu acest articol după ce am testat o perioadă aplicația premium, în același timp am ales chiar să rămân la ea.

Oferă protecție dispozivelor în timp real atât pentru aplicațiile,fișiere dar și pentru navigarea pe internet care este foarte importantă cel puțin pentru mine. Bitdefender este în topul celor mai bune soluții antivirus la nivel mondial. Însă nu îți poți spune o părere până nu îl utilizezi.

Este prietenos cu dispozitivele deoarece nu le consumă multe resurse, pe de altă parte nu te bombardează cu tot felul de notificări inutile. Are chiar și o funcție VPN care te ajută să îți păstrezi anonimitatea pe internet și să îți protejezi datele.

Un alt serviciu interesat de la Bitdefender este Password Manager, această aplicație te ajută să îți păstrezi în siguranță parolele și evident să nu le uiți niciodată.

Bitdefender Mobile Security oferă protecție pentru absolut toate amenințările existente pe internet, iar bazele de date se actualizează zilnic, astfel protecția este maximă și în timp real.

Abonamentul lunar este de 4,99 lei iar dacă plătești pentru un an parcă este undeva la 45 lei, eu am optat pentru abonamentul lunar deoarece pot renunța oricând în cazul în care mai doresc să testez și alte produse similare. Cu toate astea vă recomand această aplicație, își face treaba și nici nu are un preț exagerat, cine pune accent pe securitatea datelor poate rupe din buzunar 5 lei lunar pentru un antivirus premium.

 

 

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x