Berea Weltenburger Kloster Asam Bock

Weekendul trecut am mai testat o bere interesantă și anume Weltenburger Asam Bock, o bere dublă întunecată cu o explozie interesantă de gusturi. Este puternică, aromată,dulce, parfumată intens și are un gust ușor de cafea.

Până la momentul ăsta este cea mai bună bere de acest gen pe care am băut-o vreodată. Este produsă de cea mai veche berărie mănăstirească din lume și anume Weltenburger Klosterbrauerei însă și prețul este unul pe măsură. O sticlă de 0,5 litri costă în jur de 14-16 lei…pe site-ul celor de la Liquid Grup, 6 sticle costă 75 lei însă nu cred că e inclus și transportul.

Site-ul de unde poate fi comandată poate fi accesat la adresa www.liquidgrup.ro … evident sunt mai multe site-uri de unde se poate comanda însă eu îl voi lăsa doar pe aceasta pentru că știu că este de încredere. Se găsește și în magazine, chiar și pe eMag la bax de 20 de sticle la prețul de 260 lei…eu am cumpărat-o de la Selgros la bucată la prețul de 15 lei.

În concluzie dacă vreți să beți o bere dublă interesantă vă recomand Weltenburger Asam Bock…este ceva special în materie de bere…este ceva ce nu bei în fiecare zi.

Ați încercat-o vreodată? Dacă da ce părere aveți despre ea?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x