Berea blondă Brigand

Nu am mai scris de ceva timp nimic legat de specialitățile de bere pe care le încerc. Asta nu înseamnă că nu am mai încercat nici una, din contră o sa postez în următoarea perioadă mai multe astfel de beri.

Astăzi o să vă prezint berea blondă Brigand, aceasta este o bere belgiană specială de fermentație înaltă cu refermentare în sticlă. Este o bere destul de tare având în vedere că are volum de alcool 9%, așa că nu trebuie să o subestimați și nici să vă jucați cu ea.

Are un gust puternic aromat și chiar dacă are un volum de alcool mai mare este foarte bună la gust, mai ales dacă este servită de la frigider. Sunt unele beri tari cu volum de alcool 9%- 11% la care se simte tăria… însă Brigand este puțin diferită având un gust deosebit de plăcut.

Se găsește la sticle de 0,33 la prețul de 16 lei sau la 0,75 la peste 40 de lei sticla. Fiind o bere destul de scumpă, trebuie să precizez că este calitativă și în același timp unică. Chiar dacă specialitățile de bere sunt mult mai scumpe decât restul berilor standard… merită să ne delectăm din când în când cu astfel de beri speciale. Până la urmă specialitățile de bere nu se consumă cu baxurile.

Aceste beri speciale sunt obținute prin diferite tehnici, au arome pe care nu le întâlnești la orice bere,iar gustul este unic…nu întâlnești același gust la două specialități de bere diferite.

Dacă vreți să vă delectați cu o bere unică, vă recomand berea Brigand, nu o să vă dezamăgească…eu unul nu am mai întâlnit un gust atât de rafinat la altă specialitate de bere.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x