Berea artizanală SCORILO

O altă bere care mie îmi place foarte mult este berea artizanală arămie SCORILO. Îmi place să încerc tot felul de sortimente în special cele artizanale. M-am propus să încerc în fiecare weekend o bere artizanală și să o prezint și aici… că na tot vine vara…și dacă nici vara nu bem bere atunci când ?…Am zis să le prezint că poate sunt persoane care vor să le încerce.

SCORILO este o bere produsă de MVT Global Consulting SRL din Poiana Mărului Caraș- Severin. Au și un site de prezentare care poate fi vizitat la adresa www.berescorilo.eu…pe site se pot cumpăra produsele însă doar la la bax de 12 sticle sau 20. Au sortimente de bere arămie, blondă și albă însă am văzut că se pot cumpăra baxuri care să conțină toate cele 3 sortimente. Prețul unui bax de 12 beri este 140 lei iar cel de 20 de beri costa 234 de lei. În schimb în magazine prețul pe bucată se învârte undeva la 10,50 lei.

Având în vedere că este o bere artizanală de calitate, sunt de părere că prețurile sunt corecte. În special berile artizanale sunt considerabil mai scumpe decât cele standard de pe piață… însă este vorba și de calitate. Nu poți compara berile artizanale cu cel standard niciodată. Nu știu de ce am impresia că la berile standard producătorii au scăzut puțin calitate…mi se pare că au un gust puțin ciudat, diferit de cel pe care îl aveau acum câțiva ani…sau poate au schimbat rețetele.

Ce să mai lungim vorba, dacă vreți să beți o bere de calitate vă recomand sortimentele de la SCORILO…mie cel mai mult îmi place berea arămie de la ei.

Voi obișnuiți să consumați bere artizanală? Dacă da care este preferata voastră?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x