Articole pentru copii de la Babyneeds

Am scris acum câteva zile despre un magazin online de articole pentru bebeluși și copii, astăzi tot pe aceeași temă vreau să vă prezint un alt magazin tot din același segment, adică tot articole pentru copii. Și scriu și despre aceasta deoarece sunt convins că sunt mulți părinți care în această perioadă caută tot felul de articole pentru copiii lor, evident la prețuri reduse.

În perioada următoare, pentru părinți este o oportunitate să achiziționeze articole pentru copii la prețuri mult mai reduse decât de obicei deoarece se apropie cu pași repezi Black Friday și majoritatea comercianților reduc prețurile chiar și cu 70%. Magazinul Babyneeds pregătește ceva reduceri în perioada următoare la o gamă largă de produse. Nu știu ce prețuri vor avea produsele reduse dar bănuiesc că vor fi consistente.

Dacă accesați site-ul, o să observați că magazinul are o gamă largă de produse, menite să le facă munca părinților mai ușoară și viața copiilor mai frumoasă. Cu toții am fost copii și știm bine că cel mai mult ne bucuram la jucării… în ziua de astăzi se pare ca jucăriile au fost date uitării și tehnologia pătrunde în lumea copiilor încă de va vârste fragede. Lucru care nu este totcmai bine însă aici, un rol important îl joacă părinții. Eu așa sunt de părere că jucăriile sunt mult mai ok pentru copii decât telefoanele, tabletele, consolele de jocuri s.a.m.d.

Și pe bune văd copii cu vârste puțin peste 4-5 ani cu telefoane sau tablete în mână și asta este doar vina părinților. Nu îi înțeleg pe părinți de ce le dă acces la tehnologie la vârste atât de fragede…atât timp cât pe piață sunt o mulțime de jucării și jocuri interactive cu care cei mici își pot ocupa timpul…dar e mai simplu să îi pui o tabletă în mână și tu să îți vezi de treburile tale. Însă tehnologia va lăsa urme adânci în personalitatea copilului, urme care nu vor putea fi șterse niciodată.

Magazinul ăsta despre care vă vorbesc are atât de multe articole la vânzare, încât nu cred că este un părinte care să nu găsească ceea ce caută pentru copilul său…la Babyneeds găsești ce vrei și ce nu vrei, nici nu mă așteptam să văd atâtea articole, unele nici nu știam că există pe piață. Voi știați că există un dispozitiv care măsoară nivelul de dioxid de carbon?…eu unul nici nu m-am gândit vreodată că ar putea exista așa ceva într-un magazine de articole pentru copii.

Ce să mai lungim vorba, dacă aveți copii sau vreți să faceți cadouri cuiva articole pentru copii , vă recomand să aruncați o privire in perioada următoare pe site-ul celor de la Babyneeds. Magazinul îl puteți accesa la adresa www.babyneeds.ro

Voi credeți că tehnologia are ce să caute în viața copiilor la vârste fragede?…Sunteți de acord ca tehnologia să înlocuiască jucăriile și jocurile interactive?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x