Apple lansează modelele iPhone 15 în septembrie

Chiar dacă le-au scăzut considerabil vânzările în acest an, speră să revină pe linia de plutire odată cu lansarea noului model iPhone 15.

Lansarea va fi pe data de 12 septembrie, însă din câte am citit legat de noile telefoane iPhone, acestea nu prea au suferit mari modificări sau îmbunătățiri comparativ cu modelele anterioare. Modificări vor fi la carcasă, aceasta va fi realizată din titan, lucru care va face dispozitivele mult mai ușoare și probabil mai rezistente la șocuri. Mai jos puteți vedea diferențele dintre iPhone 14 și iPhone 15, dar și prețurile aproximative.

Sursa foto: Geeki

Am înțeles că au avut și probleme destul de mari pe partea de producție, ceea ce va duce la un număr limitat de unități produse. Probabil stocurile vor fi epuizate destul de repede.

Eu nu mai sunt fan Apple de câțiva ani și probabil nici nu voi mai fi până nu vor rezolva probeleme legate de autonomia bateriilor… aceasta este un aspect foarte important pentru mine. Îmi place design-ul, îmi place sistemul iOS, sunt telefonul cu specificații hardware foarte bune, se mișcă excelent însă nu pot trece peste capitolul autonomie.

Prețurile în România probabil vor fi mult mai mari decât cele afișate în tabelul de mai sus. In ciuda prețurilor destul de mari sunt convins că vor fi foarte multe unități vândute în România.

Cum vi se par noile modele, comparativ cu cele anterioare?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x