Apple lansează iPhone 14

Mâine pe 7 septembrie ora 20:00 cei de la Apple vor lansa noile modele, adică iPhone 14 care nu va avea practic nici o noutate comparativ cu modelul anterior. Oricum Apple Apple mizează pe faptul că utilizatorii fac upgrade pentru spațiul de stocare, nu pentru funcțiile dispozitivului.

Așadar noile modele probabil vor fi disponibile în mai multe variante cu diferite mărimi ale ecranelor în rest nu vin cu nimic revoluționar și probabil vor fi mult mai scumpe decât modelele anterioare. Eu unul nu mai sunt fanul acestor terminale de câțiva ani deoarece sunt absolut jalnice la capitolul baterie, pe lângă că au autonomie mică se și deteriorează repede.

În rest sistemul iOS este foarte bine pus la punct, dar și foarte securizat împotriva potențialelor amenințări din online, dar și a furturilor. Dacă ar lucra puțin la calitatea bateriilor probabil că m-aș întoarce la aceste telefoane, care trebuie să recunosc că sunt și plăcute ca design.

Oricum nu cred că se justifică prețurile acestor telefoane, mai ales că nu aduc cine știe ce noutăți pe noile modele. Sunt însă curios ce prețuri vor avea în România și în câte variante vor fi disponibile noile modele. Probabil modelul iPhone 14 Pro Max va avea un preț peste 6500-7000 lei mai ales acum în primele luni de la lansarea, dar rămâne de văzut.

Voi ce părere aveți despre telefoanele celor de la Apple, au prețuri justificate sau nu ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x