Apple lansează filmul Tetris

Apple va lansa pe 31 martie filmul Tetris pe Apple TV+, platformă care din păcate nu este accesibilă utilizatorilor din România. Filmul prezintă istoria jocului Tetris care a fost lansat într-o perioadă destul de delicată și anume în timpului Războiului Rece.

Acest film va prezenta povestea reală prin care acest joc a devenit atât de popular la nivel global. Chiar dacă va fi lansat pe 31 martie 2023 pe platforma Apple TV+ nu avem șanse prea curând să îl vedem și în cinematografe. Apple nu intenționează să lanseze pelicula și în cinematografe, așadar utilizatorii care nu au acces la platforma Apple TV+ vor fi nevoiți să caute alte modalități prin care să vizioneze această peliculă. Evident vor exista soluții pentru a vizualiza Tetris însă nu legale.

Nu înțeleg de ce serviciul Apple TV+ nu este accesibil și în România atât timp cât există utilizatori Apple. Multe servicii sunt disponibile cu întârziere în România și nu mă refer la platformele de streaming. Mai jos vă las și un trailer cu filmul ca să vă faceți o idee.

Eu aș vrea ca acest film să fie lansat și în cinematografe, cred că ar avea un succes foarte mare.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x