Aplicațiile Meta vor fi cu plată

Aplicațiile ce aparțin de gigantul Meta, adică Facebook, Instagram și WhatsApp vor avea funcții cu plată, cel puțin așa au anunțat oficialii. Pai se putea altfel ? Chiar mă întrebam când vor băga și ăștia ceva cu bani, că doar nu e aplicație să nu ceară bani sau dacă nu bani, bagă reclame până te face sa dai suma aia modică doar sa scapi de mizeriile alea de reclame.

Tot compania Meta anunță că în următorii ani produsele lor vor avea o abordare diferită de cea existentă acum… Așadar pe parcursul următorilor ani vom avea funcții în aceste aplicații cu abonamente lunare. Doar nu credeați că plătiți o singură dată, nici vorbă totul se va plati lunar…încă nu au oferit alte detalii legate de prețuri sau care vor fi funcțiile cu plată.

Nu prea văd sincer ce funcții ale acestor aplicații ar putea fi cu plată și cine ar fi dispus să plătească pentru ele…poate vor adăuga funcții noi care vor fi premium în rest nu vad cine o să plătească pentru cele existente.

Mie decizia asta mi se pare mârlănească având în vedere că această companie are încasări colosale, dar se pare că foamea de bani este mare și fiecare încearcă să scoată bani din orice. Chiar sunt curios ce funcții vor implementa cu plată, probabil curând vom fi nevoiți să plătim că să utilizăm propriile telefoane, cât durează să implementeze și producătorii de telefoane așa ceva ?…vrei să folosești camera plătești?…cum ar fi oare ?

Eu cred că aceste abonament vor avea o oarecare legătură și cu urmărirea utilizatori și colectarea datelor…așa îmi miroase.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x