Aplicații non-smartphone în Google Play

Cei de la Google pregătesc o nouă secțiune pentru aplicațiile non-smartphone, adică pentru pentru aplicațiile pentru ceasuri inteligente, televizoare inteligente sau tablete.

Din punctul meu de vedere este o idee destul de bună, având în vedere că în momentul în care căutăm o aplicație, ne listează aplicații care nu sunt compatibile cu dispozitivele respective. Acest lucru nu se va mai întâmpla când va fi aceasta secțiune disponibilă.

De asemenea această secțiune va ajuta utilizatorii să descopere mult mai multe aplicații interesante pentru dispozitivele lor non-smartphone ceea ce este un lucru îmbucurător. Și eu am avut un smartwatch de la Sony și îmi recomanda în momentul căutării o grămadă de aplicații care nu erau compatibile cu dispozitivul, ba chiar mă lasă să le instalez cu toate că nu funcționau.

În concluzie noua secțiune va fi de mare ajutor celor care au dispozitive non-smartphone, sunt curios sa văd ce criterii de căutare va avea și dacă chiar o să sugereze aplicații care vor fi compatibile 100% cu dispozitivul pe care se dorește instalarea.

Voi ce părere aveți de noua viziune a celor de la Google ?…este sau nu de ajutor ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x