Aplicația pentru slăbit Eat & Track

Fie că vrei sa slăbești, să te menții sau să te îngrași, aplicația Eat & Track te ajută să îți calculezi caloriile în funcție de alimentele pe care le consumi în decursul zilei.

Tot ce trebuie să faci este să îți faci cont și după să începi să adaugi alimentele pe care le consumi pe parcursul zilei…evident când se crează contul te întreabă ce planuri ai și câteva detalii despre tine…și abia după îți stabilește numărul de calorii. Are funcții destul de complexe când vine vorba de adăugarea alimentelor.

Se poate adăuga și cantitatea de apă consumată, diverse antrenamente, de asemenea poți scana și codurile de bare ale produselor pe care dorești să le adaugi. Pe lângă asta varianta gratuită are și rețete pentru toate gusturile explicate în cel mai mică detaliu. Poți mânca orice atât timp cât te încadrezi în numărul de calorii. Eu am în familie pe cineva care folosește aplicația și într-o lună a slăbit aproape 10 kg…eu zic că este bine.

Varianta Pro a aplicație vine cu anumite beneficii, poți adăuga mai multe detalii, poți sincroniza aplicația cu brățări sau ceasuri inteligente, dar și multe alte facilități. Abonamentul lunar este de 25 lei lunar, 65 pe 6 luni sau 90 de lei pe an.

Îmi place cum este realizată această aplicație, chiar am început să o folosesc și eu însă am ales un plan pentru creșterea în greutate și masa musculară. Sunt curios care vor fi rezultatele, mai ales că am văzut că funcționează chestia asta cu calculatorul de calorii.

Eat & Track este diferită de celelalte aplicații care oferă planuri de dietă. În general dietele nu prea funcționează pentru că ești condiționat să mănânci doar anumite alimente tot timpul…pe când aici poți să mănânci orice, doar să nu depășești caloriile. Evident mâncarea trebuie cântărită deoarece trebuie precizată în aplicație cantitatea, altfel nu puteți avea valorile reale.

Voi ați utilizat vreodată acesta aplicație? Dacă doriți să o utilizați o puteți descărca din Google Play sau din Apple Store. De asemenea mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial www.eatntrack.ro

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x