Aplicația Muscle Booster

Pentru cei care vor să își facă un plan de antrenament fie la sală, fie acasă recomandat aplicația Muscle Booster. Chiar dacă nu este o aplicație gratuită este destul de ok pe partea de exerciții.

Dacă aveți și câteva aparate de fitness acasă este și mai bine, pentru că o să le puteți selecta din aplicație, astfel aveți o gamă mult mai variată de exerciții. Abonamentul se plătește anual și este undeva la 69 de lei…nu mai știu exact…eu l-am prins la 40 de lei pe an, însă prețurile pot varia în funcție de oferte și de planul personalizat pentru care se optează. Adică dacă vrei antrenamente zilnice, la sală, pentru avansați mă gândesc că trebuie să plătești mai mult.

Eu având mai multe aparate acasă, precum scripete multifuncțional, gantere, haltere, bănci multifuncționale, greutăți… aplicația îmi oferă o gamă largă de exerciții. Am ales să mă antrenez 30 de minute de trei ori pe săptămână, însă aplicația are și un mod numit rutina de dimineață în care îți recomandă câteva exerciții timp de 6-7 minute.

Când se dă start la workout se pot vedea toate exercițiile ca să îți pregătești echipamentele. După începere aplicația trece prin toate, fiecare exercițiu are o prezentare video, numărul de repetări, timp de execuție și timp de repaus între ele. Din ce am experimentat pe modul intermediar, pot să vă spun că ritmul este destul de alert cu pauză de 45 secunde între exerciții.

Aplicația pe lângă plan îți prezintă și câteva preparate pe care poți să le încerci pentru mic dejun, prânz, gustare și cină. Planul de antrenament, evident este conceput în funcție de ce răspunde la întrebări fiecare utilizator când se înregistrează.

Este destul de interesantă și bine pusă la punct,cu toate că unora nu le place pentru că este cu plată. Totuși are conținut premium, și nu văd cine ar expune așa ceva gratis. Față de alte aplicații îți permite după generarea workout-urilor să îți modifici unele exerciții pe care nu le poți face… adică oferă alternative la exerciții.

Dacă vreți să vă antrenați și vreți un plan mai complex puteți încerca aplicația. Mai sunt și alte de acest gen însă unele sunt mult prea scumpe.

Voi ce alte aplicații cunoașteți?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x