Aplicația Microsoft Copilot este disponibilă în Google Play

De cam o săptămână aplicația Copilot de la Microsoft este disponibilă în Google Play. Practic Microsoft a făcut un pas important prin lansarea acestei aplicații care oferă utilizatorilor acces la anumite funcții ale inteligenței artificiale.

Prin lansarea aplicației Copilot s-a eliminat necesitatea de a folosi Bing pentru a accesa inteligenta artificială.

Microsoft Copilot oferă funcția de chatbot , funcția de generare imagini prin DALL-E 3 și funcția de redactare texte pentru emailuri și documente. Sunt funcții pentru care utilizatorii ChatGPT trebuie să plătească…mai exact Copilot oferă gratuit versiunea GPT 4 care în mod normal este cu plată.

Momentan nu există o versiune și pentru iOS, in schimb utilizatorii de Windows 11 și Windows 10 se pot bucura de această aplicație. Sunt câteva funcționalități sau acțiuni care pentru Windows 10 nu sunt disponibile. Din câte știu inițial Microsoft Copilot a fost anunțat doar pentru Windows 11 și ulterior cei de la Microsoft au anunțat că va fi disponibil și pentru Windows 10.

Eu am testat aplicația Copilot pentru Android și funcționează foarte bine. Îmi place că oferă gratuit funcțiile lui ChatGPT.

Dintre ChatGPT și Microsoft Copilot care vi se pare mai interesantă?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x