Aplicația de la Poșta Română

Am lipsit câteva zile, că na a fost weekend și am fost puțin ocupat, nu prea am avut timp să postez pe blog. Însă pentru astăzi am ales ca subiect aplicația celor de la Poșta Română, care după părerea mea este jalnică.

Și când spun jalnică nu mă refer că nu îmi place interfața grafică sau mai știu eu ce, pur și simplu are o grămadă de opțiuni, dar care nu funcționează. Nu știu dacă ați încercat să trimiteți jun colet prin această aplicație însă eu unul nu am reușit deci tot la ghișeu rezolvi treaba.

Cere o mulțime de detalii despre colet însă chiar dacă le completezi corect la final când dai finalizare apare eroare care spune că ceva este incorect sau dacă încerci să te loghezi din nou în aplicație nu mai recunoaște userul și parola.

Știu că nu prea mai apelează lumea la Poșta Română, deoarece există firmele de curierat care sunt mult mai bine pregătite, însă mai sunt persoane care preferă aceste servicii ale poștei probabil pentru că sunt mai ieftine pentru destinatari.

Voi ce părere aveți despre Poșta Română sau despre aplicația lor ? Mie sincer mi-a lăsat un gust amar, poate dacă o vor face funcțională vor avea succes mai mare pe piața.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x