Aparențele înșală

Au trecut câteva zile de când nu am mai postat deoarece am avut o perioadă mai încărcată. Astăzi vreau sa vorbesc puțin despre așa-zișii bogătași, care se laudă pe internet. Cred că și voi vedeți zilnic pe rețelele de socializare, pe Tiktok sau YouTube tot felul de personaje care se filmează cu tot felul de mașini sau case scumpe. Tot aceștia vin cu tot felul de sfaturi ca să ajungeți și voi ca ei…știți voi investiții în crypto, în aplicații , în jocuri sau tranzacționări pe cine știe ce platforme și multe altele.

Toți care se laudă, fac asta doar de ochii lumii, în realitate nu sunt bogați și probabil nici nu fac bani din ceea ce promovează ei, poate doar să își câștige existența. La fel și cu toți „artiștii” care apar cu tot felul de mașini și case, sau cu grămezi de bani…nu e chiar așa în realitate.

Chestia asta a luat amploare și din cauza oamenilor care caută tot felul de metode de a face bani stând degeaba…ceea ce nu se poate în realitate. Tocmai din acest motiv apar acești indivizi care de fapt ei fac bani de pe urma celor care visează să facă bani stând.

Trebuie ca cineva să fie prea naiv să creadă, că banii se fac așa de simplu. Din păcate sunt tot mai multi care le pică în plasă acestor personaje care în realitate ei fac doar reclame, sunt influenceri. Pe mine mă amuză ăștia care fac reclame la tot felul de chestii dubioase… când îi aud că vorbesc cu atâta patos, mă bufnește râsul.

În concluzie, aparențele înșală de multe ori așa că nu trebuie să credeți tot ce vedeți mai ales în online, probabilitatea să faceți bani din sfaturile altora este zero. Toate obiectele scumpe, mașinile, casele sunt folosite doar ca să creeze o iluzie și să atragă cât mai multe persoane în capcană.

La fel și cu artiștii, cântăreții pe care îi vedeți prin clipuri ce viață bună au și cât de bogați sunt…la fel aparențele înșală…cel puțin la noi În România prea puțin sunt bogați…restul sunt niste mascote care încearcă și ei să își câștige existența, promovând niște branduri renumite…practic fără aceste branduri ar fi total neinteresanți.

Voi ce părere aveți despre acești influenceri și despre vedetele care se laudă cu lucruri pe care nu și le permit în realitate?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x