Aparat multifuncțional de la Philips

Nu știu voi cu ce vă bărbieriți, însă eu am încercat o mulțime de aparate de la diferite firme, care în cele din urmă m-au dezamăgit complet. Ba nu erau ascuțite cum trebuie, ba nu aveau putere suficientă, de exemplu dacă lăsăm barba mai mare era aproape imposibil să o tund cu aparatele respective.

Ce e drept mie nu îmi place să mă bărbieresc până la piele, adică cu lama știți voi, îmi place să las acolo 1 mm și cu greu am găsit un aparat de care să fiu mulțumit, evident și la un preț accesibil. Nu prea îmi place să cumpăr astfel de produse scumpe mai ales că nu știu cum se comportă.

Așa am ajuns la aparatul multifuncțional de la Philips, eu am cumpărat modelul 9 în 1 adică are mai multe capete cu diferite numere. De asemenea foarte important de precizat este atât pentru față cât și pentru păr.

Aparatul este mic, ușor de utilizat și taie foarte , foarte bine în comparație cu alte produse similare de la alte companii. Să nu se înțeleagă greșit, articolul nu este o reclamă, este pur și simplu părere mea legată de acest produs pe care l-am comparat cu cele de la Remington, Scarlett, Braun. Singura firmă producătoare de astfel de aparate care este peste Philips la capitolul calitate este BaBylis dar și prețurile sunt pe măsură.

Prețul a fost de 250 lei, un preț destul de mic, comparativ cu calitatea. Voi ce aparate folosiți atât de bărbierit cât și de tuns?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x