Apă minerală la doză cu arome de la Aqua Carpatica

V-am mai zis că în general încerc cam tot ce apare nou în materie de produse, astăzi am ajuns pe la Auchan și am vrut să îmi cumpăr o apă cu vitamine de la OSHEE. Lângă raftul unde sunt expuse aceste produse cu vitamine am văzut dozele de apă minerală Aqua Carpatica cu arome și am zis să încerc, să văd ce e de capul lor. Știam că Aqua Carpatica îmbuteliază apă la doză, însă apa cu arome este nouă pe piață sau cel puțin eu nu am mai văzut produsele respective până acum.

Sursa foto: sezamo.ro

Am ales să o cumpăr pe cea cu căpșună și soc, are un gust dulce care mă duce cu gândul la dulceața de trandafir. Știu că sună ciudat însă aroma de căpșuni combinată cu cea de soc îți lasă impresia că are gust de dulceață de trandafir. Este bună la gust însă prețul este puțin cam mare 3,80 lei pentru 330 ml.

Mai sunt și alte firme care îmbuteliază apă cu arome însă dintre toate pe care le-am gustat până acum, cea de la Aqua Carpatica mi se pare cea mai reușită si nu le fac reclamă…e chiar reușit produsul. Plus de asta după ce o bei nu îți provoacă sete la scurt timp ca în cazul altor băuturi asemănătoare. Cu siguranță voi încerca și celelalte trei sortimente, probabil la vară le voi servi de la frigider.

Ce părere aveți despre ideea celor de la Aqua Carpatica de a îmbutelia apă minerală la doză?…Eu zic că este o idee ingenioasă, până acum au avut doar de câștigat.

1 1 vote
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x