Apa de toaletă vs apa de parfum

Atât femeile cât și noi bărbații suntem atrași de parfumuri și de intensitatea lor. Cel mai important lucru când alegem parfumurile este mirosul, fiecare dintre noi având gusturi diferite și asta ne pune in dificultate când e vorba sa alegem parfumul perfect care sa ne evidențieze.

Pe piață sunt două tipuri de parfumuri comercializate și anume apa de toaletă și apa de parfum… singura diferență dintre ele este concentrația esenței. Eu unul prefer apa de parfum deoarece concentrația de uleiuri este mai mare, drept urmare mirosul persista destul de mult timp spre deosebire de apa de toaleta al cărei miros se estompează în câteva ore.

Evident și prețul apei de parfum este considerabil mai mare decât al apei de toaletă însă și calitatea este alta, mirosul persistă la unele peste 24 de ore… mă refer la cele accesibile ca și preț…sunt parfumuri foarte scumpe care persistă chiar și câteva zile.

Voi ce preferați ? Apa de toaletă sau apa de parfum…am înțeles că în perioada caldă este mai ok sa utilizăm apa de toaletă, deoarece din cauza căldurii și a intensității ,apa de parfum ne poate induce stare de rău atât nouă cât și celor din jur.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x