Apă cu porția

După cum știți acesta este una dintre cele mai secetoase perioade, în mai multe județe rezervele de apă se diminuează,iar guvernul sfătuiește oamenii să consume responsabil această resursă indispensabilă.

Astfel că în unele județe, apa este oprită pe parcursul zilei în anumite intervale orare pentru a diminua consumul și pentru a reface rezervele de apă, vizate sunt Botoșani, Arad, Vrancea, Dolj dar și în Ilfov… evident în funcție de evoluția situației probabil vor mai urma și alte județe.

Unii oameni înțeleg, alții nu…apa potabilă este oprită deoarece în timpul perioadei caniculare consumul creste considerabil atât în zonele rurale cât și în cele urbane…și nu se poate controla consumul decât prin impunerea unor limite de consum. Ca sa faci oamenii să fie responsabili de ceva, de bună voie este cam dificil, ține de educație și de civilizație.

Cred că pe viitor apa va fi o resursă destul de scumpă, după cum văd evoluția secetei la nivel global ori vom avea rație la apă ori o să fie prea scumpă ca să facem risipă.

Oare cum va evolua situația pe viitor?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x