Anvelope la prețuri mici de la e-roti.ro

Eu în această perioadă caut tot felul de site-uri care au diferite promoții și vreau să le împărtășesc și cu voi…poate sunt persoane printre voi care vor să cumpere ceva și nu știu de aceste site-uri. Eu am cumpărat în trecut de la magazinul de anvelope e-roti.ro și pot să vă spun că sunt serioși plus că livrează și repede produsele.

Și când vine vorba de anvelope, am mai zis și în alte articole că sunt foarte importante, practic fac diferența dintre viață și moarte, tocmai din acest motiv vă recomand să cumpărați anvelope premium. Evident sunt și alte magazine de unde va puteți comanda anvelope însă de ce am ales să vorbesc despre e-roti.ro ?…simplu pentru că vor avea reduceri masive în perioada 11-19 noiembrie…in primele zile cică vor avea 70% reducere și următoarele zile 40%…zic eu că sună bine și e în avantajul celor care vor să își cumpere anvelope pentru sezonul rece.

În primul rând sunt serioși, când mi-am comandat anvelopele de vară mi-au spus că au mai multe dot-uri, însă eu le-am spus să îmi trimită din lotul cel mai nou și așa a și fost s-au ținut de promisiune. Pentru cei ce nu știu dot-ul anvelopelor este anul fabricației și conform legislației aceste anvelope au 4 ani perioadă de utilizare legal vorbind. Adică tu degeaba cumperi anvelope noi dacă anul fabricației este 2019 și noi suntem în 2022… Poliția se poate lega de acest aspect, mai ales daca sunt puși pe dat amenzi. În mod normal anvelope după 4 ani de utilizare cică își pierd proprietățile și nu mai dau randament. Anul fabricației este trecut atât pe anvelope cât și pe certificatul de conformitate al produsului, trebuie însă să verificați dacă ce e scris pe foaie este inscripționat și pe produs.

În România, sunt șoferi inconștienți care nici nu schimbă anvelopele , iarna circulă tot cu alea de vară, dar asta e altă poveste. Cum se apropie perioadă reducerilor de Black Friday și aceste magazine de anvelope încep să facă oferte, înainte magazinele de anvelope nu aveau Black Friday, însă ținând cont că este perioada perfectă, deoarece noiembrie este luna în care majoritatea șoferilor caută să cumpere anvelope și dacă sunt la reducere și mai bine…ideea reducerilor este bună.

În perioada următoare, o să vă prezint tot fel de site-uri de unde puteți să vă cumpărați tot felul de chestii la reduceri, evident site-uri de încredere care văd porduse calitative. A pățit un coleg de muncă o fază urâtă cu un magazin de anvelope însă îmi scapă mumele acum , însă dacă mi-l amintesc cu siguranță o să scriu un articol nu tocmai frumos despre ei. Omul și-a comandat anvelope de iarnă de la un magazin online, toate bune și frumoase, când au sosit anvelopele erau reșapate și vândute la prețuri de produse noi.

Evident că le-a făcut retur, dar el era cunoscător a știut să facă diferența între ele, cine știe câte persoane au fost păcălite așa, până la urmă anvelopele reșapate sunt un pericol. Plus că omul nu ceruse așa ceva…el comandase anvelope noi. Sunt convins că au fost mulți păcăliți deoarece majoritatea nici nu se uită la profilul anvelopelor când le cumpără.

Însă pe e-roti.ro nu e cazul de așa ceva, oamenii sunt serioși și o să primiți exact produsele comandate, așa că dacă vreți să vă cumpărați „gume” noi din 11 noiembrie este Black Friday la e-roti.ro

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x