Ambalaje HORECA personalizate

Știți cu toții că majoritatea localurilor în ziua de astăzi folosesc ambalaje personalizate fie că sunt restaurante, fast-fooduri, cafenele, magazine s.a.m.d. aceste ambalaje personalizate aduc oarecum o doză de încredere clienților, dar pot atrage mai mulți clienți chiar dacă sunt doar niște ambalaje care se aruncă.

Dacă înainte nu se punea accentul așa mult pe aceste ambalaje personalizate, iată că în ziua de astăzi, mai toate companiile care activează în domeniul HORECA le folosesc. Cum cerea este enormă, au apărut și o mulțime de companii care se ocupă cu personalizarea acestor ambalaje. Una dintre aceste firme se numește Evamar și din câte am văzut are o mulțime de ambalaje: boluri, caserole, pahare, sacoșe și pungi de hârtie, cutii și multe alte articole. Prețurile sunt foarte accesibile, chiar mici, însă țin să precizez că ambalajele se vând la seturi de câte 50,100,250 de bucăți în funcție de articole, iar pentru personalizare puteți lua legătura cu reprezentanții companiei pentru a stabili cum vor arăta ambalajele voastre personalizate…probabil că se vor face câteva mostre, însă nu știu exact procedura.

Evamar va avea reduceri de până la 70% in perioada următoare la numeroase articole, practic vor face și ei un Black Friday al ambalajelor personalizate. Zic eu o idee destul de bună deoarece majoritatea patronilor de localuri abia așteaptă asemenea reduceri, pentru ei e mană cerească când prind asemenea oportunități.

Până la urmă ideea asta cu ambalajele personalizate e genială deoarece, localurile își pot face reclamă cu ajutorul lor. De exemplu mănânci dintr-o caserolă,trece cineva pe lângă tine, vede de unde este mâncarea…și în final probabil o să fie și el un potențial client al localului respectiv. Eu cel puțin de multe ori am cumpărat mâncare văzând la alții pe ambalaje scrise numele localurilor și mergeam și eu să încerc…deci da, mi se pare super tare ideea.

Evamar are ambalaje atât din carton prietenoase cu mediul cât și din plastic. Chiar dacă plasticul nu este prietenos cu mediul nu producătorii de ambalaje sunt vinovați, ci oamenii care aruncă gunoaiele pe jos și autoritățile care îngroapă mormanelor de gunoaie cu excavatoarele și se fac că nu văd anumite infracțiuni.

Totuși stau și mă întreb când vor fi scoase aceste ambalaje din plastic de pe piață, văd că se tot amână cu cate un an, parcă nu ar mai fi trebuit să fie la comercializare, însă eu tot văd prin magazine. Probabil nu sunt retrase deoarece există anumite interese mai presus decât protejarea mediului.

După cum vă spuneam mai sus Evamar va avea reduceri destul de mari la toate produsele lor, deci acum e momentul ca cei din HORECA să își facă stocuri de ambalaje personalizate, până la urmă economisesc ceva bani mai ales când e vorba de cantități mari.

Site-ul companiei poate fi accesat la adresa www.evamar.ro

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x