Am vizitat Cetatea Făgărașului

Când m-am întors de la Avrig, m-am oprit și pe la Făgăraș ca să vizitez Cetatea Făgărașului, cred că este singura atracție din Făgăraș. Am înțeles că din cauza Catedralei Sf. Ioan Botezătorul, Făgărașul se afla în topul celor mai urâte localități din România. Până la urmă e pe bună dreptate…arată penibil… cică se vede și din satelit. Sincer nici mie nu îmi place, parcă nu e din peisaj turla aia aurită. E ceva ce nu ar fi trebuit să fie acolo… ziceți și voi.

Acum să trecem la Cetatea Făgărașului, un loc destul de interesant. Cetatea se poate vizita și în interior, iar biletul costă 30 de lei…din curte tot dai cu ochii de turla aurită. În interior sunt lucruri interesante, se pot vizita o mulțime de camere, turnuri….unde sunt expuse tot felul de obiecte, arme, mobilier…s.a.m.d.

Cetatea Făgărașului are și un lac care o înconjoară și din câte știu în sezonul cald se pot închiria bărci.

Mi-a plăcut ce am văzut în cetate… în rest nu pot sa zic că îmi place Făgărașul…ca să nu mai zic că se asfaltează de vreo 6 ani același drumul principal și nici acum nu au terminat nici măcar 30% din el….e dezastru. Măcar Cetatea îi mai scoate din noroi…bine că au turla aurită și drumurile în șantier de îți e milă să mergi cu mașina. Cu banii investiți în catedrală, se puteau asfalta drumurile și cred că erau mult mai câștigați.

Cu toate astea vă recomand să vizitați Cetatea Făgărașului dacă treceți prin zonă.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x