Am fost la Reptiland București

Astăzi am profitat de vremea bună și am dat o fugă până la București și da chiar a fost vreme bună…30 de grade. De data asta am ales să merg cu trenul ca să nu mă enervez in traficul infernal din București. Primul obiectiv vizitat când am ajuns a fost Reptiland de lângă Romexpo, chiar mi-am luat biletele cu o săptămână înainte. Mai exact Reptiland este o expoziție de reptile. Aici puteți vedea tot felul de șopârle, șerpi dar și pești și plante. Toate prezentate foarte interesant cu detalii despre fiecare specie. De asemenea sunt și angajați care îți prezintă speciile mai detaliat în cazul în care dorești informații suplimentare.

Chiar mi-a plăcut cum sunt prezentate viețuitoare, au amenajat foarte interesant,dar și condiții pentru viețuitoare sunt excelente… adică se vede că sunt îngrijite. Biletul costă 55 lei dacă este cumpărat online sau 60 de lei dacă este cumpărat de la ei …însă mai multe detalii găsiți pe www.reptiland.ro

Evident au mult mai multe specii însă eu am pus doar câteva imagini mai sus ca să vă faceți o idee despre acest obiectiv.

Per total mi-a plăcut la expoziția Reptiland, este ceva plăcut ochiului… merită vizitată această locație. Reptiland pot spune că este este o atracție turistică ina adevăratul sens al cuvântului, este destinată atât adulților cât și copiilor.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x