Am fost la Mini Transilvania Park

Dacă tot sunt câteva zile libere am zis să profit de ele și să mă mai plimb. Așa că am ales astăzi Odorheiu Secuiesc, mai exact locația Mini Transilvania Park…am zis să merg să văd și eu ce e e acolo…că tot am auzit că e lăudat locul.

Drumul a fost așa și așa…nu pot sa zic că a fost prea bun mai ales prin câteva localități…am avut noroc cu Waze altfel cred că rupeam mașina prin tot felul de cratere…mai ales alea apărute pe drumurile de viteză. Erau și alte rute însă nu am fost eu prea inspirat. Într-un final am ajuns cu bine și mi-a plăcut ce am văzut acolo. Pot fi văzute peste 90 de machete ale unor localități istorice și monumente din Transilvania…toate așezate într-un peisaj de basm.

Toate machetele vin cu denumire și scurt istoric…ce să mai zic a fost o experiență interesantă…mă bucur că am avut ocazia să vizitez un astfel de loc. Este o atracție atât pentru adulți cât și pentru copii, pentru că au în interiorul loc de joacă dar și un trenuleț care face turul locației…se pot plimba atât copii cât și adulții cu el… însă este contra cost și se plătește separat de intrare… prețul pentru trenuleț este 5 lei pentru copii și 10 pentru adulți.

Biletul costă 35 de lei pentru adulți iar pentru copii și pensionari este de 15 lei…cel puțin eu așa am văzut pe site-ul lor, legat de pensionari și copii. În interior au terase unde se poate mânca sau consuma băuturi, au chiar și o pizzerie. Eu am mâncat un burger care a fost foarte gustos…plus că au rulaj din câte am văzut…era foarte multă lume.

Per total a meritat drumul de 2 ore Brașov – Odorheiu Secuiesc… Mini Transilvania Park este un obiectiv bun de vizitat…însă revin în alt articol cu alt obiectiv din zonă care nu merită vizitat.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x