Am fost la Forza Zu

Ieri după ce m-am întors acasă de pe munte, m-am gândit să merg și la Forza Zu . Nu puteam să ratez un astfel de eveniment, sincer mai mult am vrut să văd cum este atmosfera. Nu am avut curaj să merg cu mașina, pentru că știam că va fi haos…și așa a și fost…nu am văzut un loc de parcare liber…pe lângă asta și traficul era infernal în zona respectivă.

Când am ajuns în Piața Sfatului am dat de o mare de oameni, extrem de mulți oameni, care se înghesuiau din motive știute doar de ei…vedeți în poza de mai jos o mică parte din marea de oameni…spre seară erau prezenți mult mai mulți oameni.

Mi se pare că au fost mai mulți oameni decât la aprinderea bradului. Atmosfera creată Buzdugan și Morar a fost plăcută, muzica a fost bună, treceam peste mulțimea de oameni care se călcau în picioare ca să ajungă cât mai aproape de artiștii momentului.

Nu am înțeles de ce toată lumea se înghesuia ca să ajungă în față, atât timp cât existau ecrane unde se putea vedea foarte bine ce se întâmplă pe scenă. Mă așteptam să fie foarte multă lume, dar nici chiar așa. La un moment dat nici conexiunea la internet nu mai era disponibilă. Evident a fost atât de multă lume prezentă pentru că întrarea a fost gratuită. Stau și mă întreb…oare dacă intrarea la Forza Zu ar fi fost contra cost ar mai fi fost atâta lume prezentă?

Per total mi-a plăcut și cu siguranță voi fi prezent și la ediția următoare organizată în Brașov… probabil peste 10 ani. Din păcate nu am stat foarte mult pentru că nu mă mai țineau picioarele după 23 de km de mers pe jos.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x