Am fost la Fontana Borsec

Am auzit că pe 23 decembrie s-a deschis un centru Spa la Borsec și am zis că trebuie să dau o fugă să văd despre ce este vorba. Așa că astăzi la 6 jumătate, 7 fără…am pornit pe traseul Brașov-Borsec am făcut cam 3 ore jumătate…am ajuns puțin după ce s-a deschis adică pe la ora 10:15 și așa cu greu am găsit un loc de parcare.

Eu am fost din curiozitate, în rest nu are sens să bați drum de 7 ore pentru 3 ore la Spa…dar ce să faci când te plictisești și ai zile libere. Totuși speram să nu fie aglomerat mai ales că nu este într-o zonă chiar cunoscută, plus că e deschis recent. Am zis taci că o să fim câțiva, însă surpriză… a fost foarte, foarte aglomerat, cozi interminabile la intrare chiar și la ora 14 când am ieșit era arhi plin… nebunie, nici mâncare nu mai aveau.

Per total a fost o experiență plăcută, bazinele cu apă minerală sunt curate , însă ce nu mi-a plăcut este că se servesc băuturi în interior și știți cum e românul…bea berea sau sucul și lasă ambalajul acolo că îi e greu să îl arunce la coșul de gunoi. Spre exemplu la Wellness Tușnad este un loc amenajat unde se poate mânca și consuma băuturi nu poți intra în interior la bazine cu produse. De asemenea mi s-a părut puțin ciudat că aplică o taxă suplimentară de 25 de lei dacă vrei să intri la încă câteva bazine cu apă minerală…ei le zic baie sacrală. Este un loc cu bazine unde au acces doar adulții, de asemenea este permis accesul unui număr restrâns de persoane la un anumit interval de timp. Practic acolo este o oază de liniște unde te poți relaxa, fără țipetele copiilor, gălăgie sau aglomerație.

Se poate intra la bazine pentru minim 3 ore iar costul este de 60 de lei de persoană în weekend , plus 25 de lei pentru baia sacrală. Tarifele variază în cursul săptămânii așa că vă las link aici cu tarifele.

Mi-au plăcut și saunele care sunt mult mai spațioase decât la Wellness Tușnad. Au saună cu infraroșu, saună umedă cu aburi și saună uscată toate foarte curate și spațioase.

A fost frumos, m-am simțit bine însă nu m-aș mai duce a doua oară din cauza drumului foarte lung…prefer să merg la Wellness Tușnad pentru că fac o oră jumătate și pentru că au bazine cu hidromasaj, preferatele mele…la Fontana Borsec nu există astfel de bazine.

Daca sunteți prin zona Borsec și vreți să vă răsfățați cu un Spa vă recomand Fontana Borsec au și multe alte servicii de masaj și tratamente balneo însă se plătesc separat. Pentru mai multe detalii vă las site-ul oficial Fontana.ro acolo găsiți toate detaliile necesare.

3.3 4 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x