Am fost la Alpine Coaster Cheile Grădiștei

Astăzi am profitat de vremea frumoasă și am dat o fugă până la Cheile Grădiștei. Am văzut pe net că au pistă de bob si clar trebuia încercată. Pista are 1 km lungime, deci nu este foarte lunga , comparativ cu cea de la Toplița. Peisajele sunt absolut superbe însă nu pot sa zic că pista de bob ar fi neapărat o atracție în zona respectivă pentru că este foarte scurtă și prețul pe tură este de 40 de lei, plus parcarea 20 de lei…locul este amplasat astfel încât ești nevoit să mergi cu mașina…și nu poți intra fără să plătești taxa de 20 de lei pentru că este barieră și la intrare și la ieșire.

Mai au și tiroliană unde tariful este de 70 de lei pe tură, însă nu m-am dat pentru că era destul de mult de așteptat. Chiar dacă stațiunea este cel mai animată iarna pentru că se pot practica diverse sporturi de iarnă, nici vara nu duce lipsă de turiști… chiar m-am mirat când am văzut cât de multă lume era. Tot acolo au și ceva mașinuțe pentru copii și locuri de joacă însă mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial www.chelilegradistei.ro. O să vă pun și câteva poze ca să vedeți despre ce este vorba.

V-am spus că peisajele sunt impresionante, este un loc liniștit unde te poți relaxa, în zona sun foarte multe pensiuni si hoteluri.

Este o zonă bună de vizitat, mai ales că drumul este foarte bun, exceptând faptul că trebuie să treceți prin Bran unde este foarte aglomerat, este ca pe Valea Prahovei ca să va faceți o idee. Cu siguranță voi mai reveni în acest loc superb, mai ales că există și autostradă din Brașov până în Bran. Plus de asta în această locație va exista și un centru SPA cât de curând, iar eu sunt amator de așa ceva.

În concluzie vă recomand zona Cheile Grădiștei aveți unde să vă relaxați și să vă distrați.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x