Alpine Coaster Toplița

Astăzi am ajuns la Apline Coster Toplița, cea mai mare pistă de bob din România. Nu pot să zic decât că a fost super experiența, chiar dacă drumul Brașov – Toplița a fost lung, cam 200 Km și parcurs în 3 ore.

Peisajele însă sunt de poveste mai ales privite de la înălțime. Din păcate pe parcursul drumului atât la dus, cât și la întors a fost ceață densă, deci nu prea am avut cum să mă bucur de priveliște.

Mi-a plăcut mai mult decât la Sky Gyimes, poate pentru că pista este mult mai lungă și peisajele mult mai frumoase. În schimb nu mi-a plăcut drumul din Toplița care duce către pârtie, deoarece este mult prea îngust și foarte greu încap două mașini, una lângă cealaltă…Cred că iarna în plin sezon drumul respectiv este o adevărată provocare pentru șoferi deoarece când e zăpadă mașinile nu se mai pot deplasa pe margina drumului ca să poată trece una pe lângă cealaltă…Nici nu vreau să îmi imaginez ce e acolo iarna când este aglomerat, plus că drumul este și foarte abrupt, iar dacă nu este deszăpezit corespunzător este un adevărat pericol… Partea bună este că e asfaltat, măcar nu ne rupem mașinile.

Per total a fost o experiență plăcută și vă recomand și vouă sa încercați dacă sunteți prin zonă. O tură cu bobul costă 25 lei de persoană, plus 10 lei garanție pentru cartela de acces…însă garanția vă este returnată dacă înapoiați cartela la plecare. Mai multe detalii puteți vedea dacă accesați site-ul www.partiatoplita.ro

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x