Alegerea locului de muncă

Scriu acest articol deoarece nu înțeleg cum gândesc unii oameni, când vine vorba de alegerea locului de muncă. Se angajează, semnează un contract și după câteva zile ajung la concluzia că nu le place de fapt la locul de muncă.

Cum îți poți face o părere dacă îți place sau nu în 2 zile nu prea înțeleg…sau ce să înțeleg că unora nu prea le place munca?…altfel nu se explică. Atât timp cât ți se prezintă activitatea, salariul,condițiile contractuale și semnezi contractul înseamnă că ești de acord în totalitate. Cu toate astea văd o mulțime de oameni care se perindă pe la firme câte două, trei zile…nici nu au habar ce caută acolo sau ce e cu viața lor.

Sau mai sunt unii care nu au nici studii de bază,adică un liceu terminat și au pretenții salariale de zici că au făcut doctorat și la fel se angajează se prezintă câteva zile și după adio, nu mai auzi nimic de ei… seriozitate zero…însă și legile protejează prea mult angajații, eu așa consider.

În România există o lipsă de personal tocmai și din această cauză, nu că sunt salariile mici sau condițiile grele…oamenii sunt de vină în mare parte deoarece au așteptări prea mari comparativ cu experiența sau cu studiile, plus că oameni serioși greu găsesc firmele în ziua de azi.

Eu zic că abia după 6 luni maxim 1 an îți poți face o părere exactă, legată de locul de muncă…adică dacă ți se potrivește sau nu… în rest toți cei care au păreri după 2 zile, nu prea au chef de muncă. Când cineva are pretenții de la o firmă trebuie să și ofere ceva în schimbul lor…voi de ce părere sunteți?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x